Newtechbusiness dag

 

 

Jaarlijks organiseren wij één NewTechBusiness dag. Op deze geheel verzorgde dag komen professionals uit onderwijs en bedrijfsleven samen met elkaar en met studenten om in co-creatie bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Zo verkleinen we het gat tussen onderwijs en bedrijfsleven. De eerste editie is door alle partijen zeer waardevol bevonden en ook voor het bedrijfsleven een uniek netwerkmoment.   

 

Onder begeleiding van onderwijsprofessionals van verschillende colleges werken we tijdens een interactief middagprogramma aan challenges  uit het onderwijs. Je kunt je vooraf inschrijven op een challenge  waar jij aan zou willen bijdragen. Door de heldere stappen van co-creatie word je als vanzelf meegenomen en je hoeft dus niets voor te bereiden. We hopen vooral op jouw actieve en energieke bijdrage! 

Verslag NewTechBusiness dag 11 mei 2022

De eerste editie van de NewTechBusiness dag was een groot succes! In het ochtendprogramma hebben we als ROC van Amsterdam en Flevoland intern met elkaar best practices gedeeld. Dit gaf al veel energie om collega’s van directeur tot docent, van Lelystad tot Zuidoost met elkaar te zien uitwisselen. 

Voor het middagprogramma waren ook de professionals uit het werkveld uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende co-creatiesessies. Dit was ook heel spannend want voor de begeleidende duo’s was dit hun allereerste co-creatiesessie die zij zelf begeleidden. Door de mix van werkveld, onderwijsprofessionals en studenten was het een enorm bruisende middag. En het weer hielp ook zeker mee, sommige groepjes zijn zelfs naar buiten verplaatst. Tijdens de co-creatiesessies zijn verschillende concepten bedacht, die we nu terugzien in ons onderwijs. 

Na gezamenlijk de opbrengsten met elkaar gedeeld te hebben, was er tijd om volop te netwerken en na te genieten met een borrel. 

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag?

We gaan graag met u in gesprek.

Marieke Kuijper

Bellen:

Mailen: